, ,

Odprt razpis za Nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks za partnerstva, inovacije in spremembe 2018

Mreža za družbeno odgovornost Slovenije skupaj s partnerji objavlja razpis za Nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks za partnerstva, inovacije in spremembe. Prijava je odprta do 3. maja 2018. Nagrada vključuje  udeležbo na konferenci o družbeni odgovornosti znotraj EU za predstavnika vsakega od zmagovalnih projektov s kritjem stroškov prevoza, namestitve (v okviru projektnih sredstev) in kotizacije.

Namen je izpostaviti najboljše slovenske partnerske projekte s področja družbene odgovornosti in s tem povečati izmenjavo najboljših praks.

Nagrado sestavljata 2 kategoriji:

  • kategorija za partnerstva z majhnimi in srednje velikimi podjetji
  • kategorija za partnerstva z velikimi podjetji

Pozornost se namenja uspešnim partnerstvom med podjetjem in najmanj enim neprofitnim deležnikom. Poudarek je namenjen inovacijam z namenom spodbujanja podjetij pri ustvarjanju inovativnih rešitev za naslavljanje trajnostnih vprašanj. Nagrada vključuje kriterije, povezane s pozitivnimi učinki partnerstva, tako na družbo kot na podjetje. Prav tako se posebno pozornost namenja celostni obravnavi družbene odgovornosti.

Brezplačna prijava je mogoča do 3. maja 2018.

Finalisti, izbrani v vsaki kategoriji, bodo svoj projekt predstavili pred strokovno žirijo in na konferenci Trendi na področju družbene odgovornosti.

Razglasitev zmagovalcev bo 5. junija 2018.

SPLETNI SEMINAR ZA POTENCIALNE PRIJAVITELJE:

Vsa zainteresirana podjetja so vabljena, da se udeležijo spletnega seminarja za prijavitelje, kjer bo predstavljen razpis in ponujeni odgovori na konkretna vprašanja prisotnih. Seminar bo potekal 23. marca ob 12. uri in bo trajal eno uro. Prijave je potrebno poslati na petra@mdos.si ali poklicati na številko 01/430 37 51.

Več informacij je na voljo tukaj.