, , , ,

Objavljena aprilska številka Kohezijskega e-kotička

Na spletni strani www.eu-skladi.si je objavljena aprila številka Kohezijskega e-kotička, kjer lahko najdete informacije o projektih, aktualnih razpisih, napovedih razpisov in drugih zanimivosti.

Nova številka med drugim poudarja, da se bodo tudi letos predstavili sofinancirani projekti iz evropskih sredstev že četrto leto zapored v sklopu EU PROJEKT, MOJ PROJEKT. Omenjene projekte je mogoče videti na več kot 40 dogodkih, ki bodo potekali v več kot 20 krajih po Sloveniji med 12. in 19. majem letos. Vabljeni ste, da odkrijete svoj EU PROJEKT, ki ga boste med tolikšno izbiro projektov zagotovo našli.

Številka ponuja še številne razpise za mlade, mala in srednja podjetja, delodajalce, zaposlene in brezposelne, nevladne organizacije, raziskovalne, javne in druge ustanove ter kmete, gozdarje in ribiče. Prav tako vključuje napovedi razpisov in neposredne potrditve projektov.

V njej lahko najdete tudi povezave do številnih portalov in platform, smernic, vodnikov, publikacij, ob koncu pa napovednik dogodkov in obvestil, ki bi vas utegnili zanimati, zato aprilsko število e-kotička toplo priporočamo.

Aprilski Kohezijski e-kotiček je voljo tukaj.