, , ,

Izšla nova brezplačna številka Mojega spletnega priročnika za podjetja MSP (št. 23-2018)

Na Podjetniškem portalu si lahko preberete novo izdajo Mojega spletnega priročnika, ki vam vsak teden prinaša kopico informacij o javnih razpisih, novostih v zakonu, borzi povpraševanj in ponudb, različnih izobraževanjih o podjetništvu in drugih zanimivosti. Namenjen je predvsem mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

Številka 23-2018 med drugim ponuja novice o 5 razpisih, ki se navezujejo na spodbujanje procesnih izboljšav podjetij, sofinanciranje izvajanja dejavnosti slovenskih poslovnih klubov v tujini, povabilo na nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2018 v Münchnu, spodbujanje razvoja podjetništva v Občini Gorenja vas – Poljane ter dodeljevanje proračunskih sredstev za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v Občini Bistrica ob Sotli.

Prav tako lahko izveste nekaj informacij o predpisih in B2B ponudbi – povpraševanju. Tudi v tej izdaji je na voljo veliko število različnih dogodkov, od konferenc, delavnic, predstavitev, usposabljanj, tečajev do zanimivih srečanj. Veliko dogodkov je hkrati brezplačnih, zato le preglejte seznam in se kakšnega udeležite.

V preostalih rubrikah se nahajajo različne domače poslovne priložnosti, ki jih lahko izkoristite, se pozanimate o tem, kako odpreti podjetje na Cipru, kakšen je načrt vlade za implementacijo blockchain tehnologije ter informacije o tem, da je za naložbe v predelavo ali trženje kmetijskih proizvodov namenjenih 15 milijonov EUR.

Ob koncu najdete še koristne nasvete o podjetništvu za mlade, ki se prvič srečujejo z omenjenim področjem.

Celotno številko najdete tukaj.