, ,

Objavljena nova številka brezplačnega e-priročnika za podjetja »MSP« (št. 18/2018)

Podjetniški portal je objavil novo brezplačno tedensko številko e-priročnika za mikro, mala in srednje velika podjetja (št. 18/2018).

Številka prinaša informacije o 9 razpisih, novostih o predpisih, med drugim Splošno o davku na dodano vrednost, Telefonsko informiranje o DDV, Objavljen nov pravilnik o kategorizaciji nastanitvenih obratov ter V veljavi novela zakona o kmetijstvu.

V e-priročniku so objavljeni številni poslovni dogodki, ki se jih lahko udeležite. Naj naštejemo le nekaj: v Ljubljani bo potekala brezplačna predstavitev sporazuma CETA in poslovnih priložnosti, ki jih le ta prinaša slovenskim podjetjem; v Kranju je možnost obiska brezplačnega usposabljanja Ms Office; v Zagorju ob Savi bo brezplačna delavnica »Kako postati podjetnik/podjetnica«; v Mariboru pa bo brezplačna delavnica o novostih na področju varstva osebnih podatkov (Uredba GDPR).

Ob koncu vas čakajo še informacije o novih programih, projektih, storitvah in idejah, ki so namenjene razvoju in internacionalizaciji malih in srednjih podjetij.

Številka je dosegljiva tukaj.