, , , ,

Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2018 v Münchnu (8. – 10. oktober 2018)

SPIRIT SloveniJa vabi k prijavi na nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2018 v Münchnu, ki bo potekal med 8. in 10. oktobrom 2018. Rok prijave je petek, 22. junij 2018, do 13. ure. 

Osnovne informacije o EXPO REAL:

  • Poteka že od leta 1998,
  • Velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije,
  •  Na 64.000 kvadratnih metrih oz. v šestih sejemskih halah se bo predstavljajo preko 2.000 razstavljavcev,
  • Sejem naj bi obiskalo 42.000 udeležencev iz več kot 75 držav in 1.000 predstavnikov medijev,
  • Tekom sejma se bo odvijal bogat konferenčni program s 500 uglednimi govorci.

NAMEN povabila: izvajanje uspešne promocije Slovenije kot lokacije za tuje neposredne investicije s pomočjo predstavitve tržno zanimivih investicijskih projektov na izbranih investicijsko-nepremičninskih sejmov v tujini.

PREDMET: nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2018 v Mϋnchnu.

Izbrani projekti bodo imeli zagotovljeno pripravo in izvedbo skupinskega nastopa ter podporo pri predstavitvi na sejmu EXPO real 2018 s ciljem doseči uspešno promocijo in trženja investicijskih projektov. SPIRIT Slovenija bo tudi zakupila razstavni prostor, vpis v katalog in stroške ene vstopnice na izbranega prijavitelja. Nosilci projektov bodo morali kriti del del stroškov opreme prostora, stroške izdelave promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.

POGOJI PRIJAVE: pravne osebe, ki se ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo v RS ali fizične osebe, ki se ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo v RS in ki razvijajo investicijski projekt, so nosilci projekta ali ga v imenu naročnika tržijo ter želijo svoje projekte predstaviti na mednarodnih investicijsko-nepremičninskih sejmih v tujini in promovirati Slovenijo kot lokacijo za tuje neposredne investicije.

Posebni pogoji:

  • na lastne stroške zagotoviti celovito in strokovno predstavitev investicijskega projekta z ustreznim promocijskim gradivom,
  • prispevati lastna finančna sredstva za prilagoditev in predstavitev obstoječe sejemske konstrukcije v predvideni višini cca. 3.300 EUR brez DDV, plačilo se izvede skupnemu izbranemu postavljalcu,
  • ter ostali pogoji, ki so navedeni tukaj.

ROK ODDAJE: petek, 22. junij 2018 do 13. ure.

Odpiranje prijav bo v ponedeljek, 2. julija 2018, ob 10. uri in bo zaprto za javnost.

Izmed prijavljenih bo izbrano 8 tržno najbolj zanimivih projektov za sejem.

Več o povabilu najdete tukaj.