,

Mednarodni tehnološki sejem: 1. TechExpo Celje

V Celju bo, od 18. do 21. aprila 2018, potekal prvi TechExpo Celje. Gre za mednarodni tehnološki sejem, kjer se srečata energetika, vzdrževanje, lesna industrija in avtomatizacija na enem mestu.

Na 1. TechExpo sejmu Celje bo na ogled približno 500 najboljših blagovnih znamk z vsebinskih področij sejma, ki bodo predstavljene v treh sejemskih dvoranah in na zunanjih razstavnih površinah sejmišča. Razstavljalci napovedujejo bogat razstavni program. Pomemben del sejemskega dogajanja bo tudi strokovni program, kjer se bodo domači in tuji strokovnjaki dotaknili aktualnih vprašanj svojih področij. V strokovnem programu bodo obravnavane teme vseh štirih vsebinskih področij sejma.

V soboto, 21. aprila, se bodo v atriju sejmišča pomerile ekipe gozdnih delavcev iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Avstrije in Madžarske. Gozdni delavci bodo tekmovali v petih disciplinah: menjava verige in obračanje meča; kombinirani rez; precizni rez na podlagi; zasek, podžagovanje – simulacija podiranja drevesa; kleščenje. Mednarodno tekmovanje gozdnih delavcev skupaj pripravljava Celjski sejem in GIZ Gozdarstva.

Za brezplačne vstopnice lahko ( le do 12. aprila) pišete na mail: helena.kalin@ce-sejem.si ali pokličete 03 54 33 213 (Helena Kalin).

Več o samem sejmu najdete tukaj.