, , ,

Vabilo na dan odprtih vrat in sejem ˝PRIPELJI – ODPELJI˝

Družba Kocerod organizira dan odprtih vrat v soboto, 3. junija 2017, od 9. do 12. ure. V tem času bodo na sedežu podjetja (Mislinjska Dobrava 108 A) na vsako polno uro potekali vodeni ogledi, istočasno pa bo v okviru centra »ODPADNO – PONOVNO UPORABNO« potekal sejem pod naslovom ¨PRIPELJI – ODPELJI¨, kjer bodo lahko obiskovalci med seboj izmenjali še uporabne stvari, brezplačno pa prevzeli tiste, ki so jih posamezniki že zapustili centru.

Organizatorji dogodka vabijo vse obiskovalce, da stvari, ki še imajo uporabno vrednost in jih v svojem gospodinjstvu ne bodo več pogrešali, na ta dan pripeljejo na sejmišče – na parkirišče sedeža družbe Kocerod. Vsi obiskovalci, ki bodo na ta dan aktivno sodelovali na sejmu in pripeljali stvari za ponovno uporabo, bodo nagrajeni. Družba Kocerod bo za vsako pripeljano stvar podarila vrečo komposta 1. kakovostnega razreda. Ostali obiskovalci pa bodo kompost lahko kupili po ugodni ceni.

Tokrat bodo s Kocerodom prvič sodelovali predstavniki socialnega podjetja EUDOM, d.o.o., so.p., ki bodo zbirali rabljeno računalniško delujočo in nedelujočo opremo (računalnike, tipkovnice, miške …).

V socialnem podjetju EUDOM zbirajo, popravljajo in posredujejo rabljeno računalniško opremo in ostale stvari, ki jih je možno obnoviti, popraviti ali jim dodati kakšno namembnost. V njihovih prostorih v Radljah ob Dravi najdete tudi BUKVARNO, kamor lahko prinesete knjige, ki jih več ne potrebujete, jih zamenjate za druge knjige, ali pa jih kupite po simboličnih cenah.

VABILO NA DOGODEK