,

Čez 7 dni konferenca: Kriptosvet! Sanjska naložba ali le prenapihnjen balon?

Kriptomanija je zajela cel svet, tudi Slovenijo. Slovenska kriptoborza, imenovana Bitstamp, tako ustvari nekajkrat več prihodkov od ljubljanske borze. Vlagatelji vidijo veliko priložnost za hitri zaslužek, saj so bili donosi v preteklih letih tudi sto in več odstotkov na leto. Toda ob takšnih donosih se lahko marsikdo vpraša, ali so ti sploh realni in do kdaj bodo trajali. O tem bodo govorili ugledni strokovnjaki kriptosveta in klasične finančne industrije na konferenci z naslovom Kriptosvet! Sanjski donosi ali le prenapihnjen balon! Konferenca bo potekala v sredo, 18. oktobra, z začetkom ob 16. uri, v Ljubljani (Dvorana KGZS, Gospodinjska ulica 6).

V uvodu bo predstavljen kriptosvet – kaj to sploh je. V nadaljevanju bo pozornost namenjena pojasnilom, kako sploh vlagati v kriptonaložbe in kakšne prednosti in pasti nas čakajo na tej poti. Sledi okrogla miza, kjer bodo strokovnjaki povedali, kako ločiti dober ICO od potencialnega natega. Nato sledi predstavitev, kako so sploh obdavčene kriptonaložbe in na koncu še pogled v prihodnost: Kako bo kriptosvet izgledal čez pet let.

Na konferenci, ki jo organizira revija za upravljanje osebnega premoženja Moje Finance, bodo prisotni številni znani in ugledni strokovnjaki.

Več o konferenci …